This is our old Q&A Site. Please post any new questions and answers at ask.wireshark.org.

I am using Outlook 2007. I get Outlook connection lost msg very frequently @ home. I connect via wireless from home. Never at office. I switched to a new internet provider recently and experiencing issue since then. Any idea if I need to configure anything?

asked 21 May '12, 08:12

psomayaj's gravatar image

psomayaj
0111
accept rate: 0%

closed 21 May '12, 08:33

grahamb's gravatar image

grahamb ♦
19.8k330206

The question has been closed for the following reason "Question is off-topic or not relevant, this site is for Wireshark questions, not Outlook." by grahamb 21 May '12, 08:33


well, this is a Q&A site regarding wireshark (and possibly network problems?). If you can provide a network capture of a failing connection we might be able to help you. Please upload such a capture to cloudshark.org.

Regards
Kurt

permanent link

answered 21 May '12, 08:35

Kurt%20Knochner's gravatar image

Kurt Knochner ♦
24.8k1039237
accept rate: 15%

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×41
×36
×10
×1

question asked: 21 May '12, 08:12

question was seen: 3,116 times

last updated: 21 May '12, 08:35

p​o​w​e​r​e​d by O​S​Q​A