This is our old Q&A Site. Please post any new questions and answers at ask.wireshark.org.

Hi all after upgrading wireshark into ver1.6.8 can't input filter string on Filter as the below alt text

cursor is pointing Filter: but can't insert any character or something else. also after opening a wireshark files, when i click any frame, it's color is shown as gray color but not blue. as i know, on normal operation, frame i clicked is shown as blue background color.

isn't there anyone knows about this?

Thanks

asked 12 Jun '12, 06:50

Ray_Han's gravatar image

Ray_Han
566611
accept rate: 0%

I have the same issue!

(04 Sep '12, 20:06) iSunky

BTW, my current version is 1.8.2

(04 Sep '12, 20:07) iSunky

sounds like the problem in this (unanswered) question:

http://ask.wireshark.org/questions/13818/cannot-filter-when-i-open-wireshark

Maybe a yet undiscovered bug ...

@Ray_Han: Is the behaviour the same for every capture file? If so, please post the following information:

wireshark -v

Then please file a bug report at bugs.wireshark.org.

Regards
Kurt

permanent link

answered 05 Sep '12, 03:19

Kurt%20Knochner's gravatar image

Kurt Knochner ♦
24.8k1039237
accept rate: 15%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×349
×11

question asked: 12 Jun '12, 06:50

question was seen: 2,720 times

last updated: 05 Sep '12, 03:19

p​o​w​e​r​e​d by O​S​Q​A