This is our old Q&A Site. Please post any new questions and answers at ask.wireshark.org.

I've been using Wireshark for a long time with no problem, but can't get it to work right with this new server. I used to be able to see all my internal traffic. If I pinged eth0 or a TAP, I could see the ping. I can't anymore. The ping works, but Wireshark isn't capturing it. This is making troubleshooting other problems difficult. What am I doing wrong?

I'm using CentOS 5.8

asked 22 Jan '13, 13:52

mbenson's gravatar image

mbenson
1112
accept rate: 0%

edited 22 Jan '13, 13:59

By "internal traffic" do you mean that the machine has multiple virtual machines on it, and the "internal traffic" is traffic between virtual machines on the same host, or do you mean traffic from a given host or guest to the same host or guest?

(22 Jan '13, 14:50) Guy Harris ♦♦
Be the first one to answer this question!
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×12
×2

question asked: 22 Jan '13, 13:52

question was seen: 1,134 times

last updated: 22 Jan '13, 14:50

p​o​w​e​r​e​d by O​S​Q​A