This is our old Q&A Site. Please post any new questions and answers at ask.wireshark.org.

Greetings,

I just installed Wireshark 1.4.3 on Windows 7 64 bit and my Intel Centrino wireless adapter is not showing up in my interface list.

Anything special that I have to do to get the 802.11 side of things up and running?

The wired GigE interface that is built into the laptop is working just fine, but not the wireless interface.

Thanks, Dan

asked 23 Feb '11, 12:04

dlamay's gravatar image

dlamay
1111
accept rate: 0%


Capturing wireless traffic on Windows can be problematical,

See http://wiki.wireshark.org/CaptureSetup/WLAN (especially the Windows paragraph) for some information.

permanent link

answered 23 Feb '11, 13:30

Bill%20Meier's gravatar image

Bill Meier ♦♦
3.2k1850
accept rate: 17%

Under Windows 7 wireless NICs in many cases show up as "Microsoft" Interface Name... Try finding that one - apart from that you might want to take a look at the many other question regarding wireless capturing here at ask.wireshark before doing whatever you wanted to do ;)

permanent link

answered 28 Feb '11, 06:25

Landi's gravatar image

Landi
2.3k51442
accept rate: 28%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×134
×114
×2

question asked: 23 Feb '11, 12:04

question was seen: 11,142 times

last updated: 28 Feb '11, 06:25

p​o​w​e​r​e​d by O​S​Q​A