This is our old Q&A Site. Please post any new questions and answers at ask.wireshark.org.

I've installed latest version of Wireshark on a Windows 8.1 laptop. Install went smoothly and could open Wireshark GUI, but after a few days, it now just starts and hangs at "loading configuration files." Task Manager says app not responding.

asked 08 Sep '14, 04:11

mhein50's gravatar image

mhein50
11112
accept rate: 0%


Try to move the configuration file out of the way and see how far it gets when launched. Maybe there's something in your config file that it does not like any more. If you keep the old file you can compare it against the new one and find out what it was.

permanent link

answered 08 Sep '14, 05:56

Jaap's gravatar image

Jaap ♦
11.7k16101
accept rate: 14%

permanent link

answered 08 Sep '14, 09:28

Pascal%20Quantin's gravatar image

Pascal Quantin
5.5k1060
accept rate: 30%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×4

question asked: 08 Sep '14, 04:11

question was seen: 7,915 times

last updated: 08 Sep '14, 09:28

p​o​w​e​r​e​d by O​S​Q​A