This is our old Q&A Site. Please post any new questions and answers at ask.wireshark.org.

The vlan tag is stripped when I using Atheros AR8151 PCI-E Gigabit Ethernet card . Could you please tell me how to configure Ethernet card for capturing vlan tag packet?

asked 27 Apr '11, 02:50

Jasmine's gravatar image

Jasmine
1223
accept rate: 0%

edited 05 May '11, 19:25

cmaynard's gravatar image

cmaynard ♦♦
9.3k1038142

What operating system are you using? The answer may depend on the OS.

(05 May '11, 16:41) Guy Harris ♦♦

I am also waiting for an answer. Unfortunately my laptop has this NIC card as well.

Please if you have the answer, pls post here.

(27 Jul '11, 02:32) tikili

I've got the same issue. VLAN's get stripped off. I'm using Windows 7 64bit.

(28 Aug '12, 08:45) connect3D

-1

in windows 7 x64 and atheros ar8151 pci-e gigabit ethernet controller do : start > type cmd > RClick on cmd icon, "Run as administrator" > go to = C:\Windows\System32> type : sc.exe start npf

then restart Wireshark ;)

permanent link

answered 26 Mar '13, 04:56

HamedTirdad's gravatar image

HamedTirdad
101
accept rate: 0%

It doesn't work for me. Did anyone try this on Atheros interface?

(31 Dec '14, 00:28) ortep
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×66
×33
×8

question asked: 27 Apr '11, 02:50

question was seen: 13,228 times

last updated: 31 Dec '14, 00:28

p​o​w​e​r​e​d by O​S​Q​A