This is our old Q&A Site. Please post any new questions and answers at ask.wireshark.org.

Hi Experts,

We are running lte test and we are getting this error. Is there anyone who had faced that error before? We could not be able to find it at the source code.

Thanks, regards.

asked 20 Jan '16, 05:56

mrtkrgz's gravatar image

mrtkrgz
6112
accept rate: 0%


This does not seem to be a log from the default Wireshark source code.

Which Wireshark version are you using? Does it have any proprietary plugin / builtin dissector?

permanent link

answered 20 Jan '16, 08:04

Pascal%20Quantin's gravatar image

Pascal Quantin
5.5k1060
accept rate: 30%

I recognise this error as an internal message reported by Ixia's LTE test product. It would have been logged as a comment/trace message (although it does relate to the operation of MAC). Best contact Ixia for details/resolution.

permanent link

answered 20 Jan '16, 13:18

MartinM's gravatar image

MartinM
16717
accept rate: 33%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×5

question asked: 20 Jan '16, 05:56

question was seen: 738 times

last updated: 20 Jan '16, 13:18

p​o​w​e​r​e​d by O​S​Q​A