This is our old Q&A Site. Please post any new questions and answers at ask.wireshark.org.

Hi guys I've got a customer running wireshark with what should be a fairly basic set of filters, being:

net 10.33.57 and not udp portrange 2530-2550 and not tcp port 445

What's really weird, is that for anything outside the 10.33.57 vlan, we're only seeing incoming traffic, not outgoing.alt text

I've rolled back to a much earlier version of code, but that seems to make no difference. We have had the same issue occur with using the host directive, but can't quite work out why. I'm waiting for confirmation of the software version that the customer is running, but we were previously running 1.12 and have recently updated to v2 dev release across the board.

asked 18 Feb '16, 20:51

Scott%20Harman's gravatar image

Scott Harman
46131319
accept rate: 50%


Span to capture VLAN traffic was incorrectly configured

permanent link

answered 02 May '16, 16:33

Scott%20Harman's gravatar image

Scott Harman
46131319
accept rate: 50%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×832
×549
×184

question asked: 18 Feb '16, 20:51

question was seen: 1,344 times

last updated: 02 May '16, 16:33

p​o​w​e​r​e​d by O​S​Q​A