This is our old Q&A Site. Please post any new questions and answers at ask.wireshark.org.

When analysing individual RTP streams all the colums which should contain ms values are showing 0.00 as with the summary data, e.g. Max delta = 0.00 ms at packet no. 0 Max jitter = 0.00 ms. Mean jitter = 0.00 ms. Max skew = 0.00 ms. Total RTP packets = 336 (expected 336) Lost RTP packets = 0 (0.00%) Sequence errors = 0 Duration 6.70 s (0 ms clock drift, corresponding to 1 Hz (+0.00%)

Is this a config/preferences issue, or is the RTP anlaysis at fault?

asked 29 Jul '11, 02:44

synack01's gravatar image

synack01
1111
accept rate: 0%

  • Is the setup information in the trace?(in case of SIP the SDP).
  • What is the payload type/codec used?
  • Which Wireshark version? I think Wireshark needs to know the sample rate and/or packetisation time to do the calculation. You might want to raise a bug report attaching a sample trace illustrating the problem.
(30 Jul '11, 13:40) Anders ♦

good chances that the RTP stack is at fault.

permanent link

answered 22 Mar '13, 07:40

badrigate's gravatar image

badrigate
1111
accept rate: 0%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×238
×20
×10
×1

question asked: 29 Jul '11, 02:44

question was seen: 4,124 times

last updated: 22 Mar '13, 07:40

p​o​w​e​r​e​d by O​S​Q​A