This is our old Q&A Site. Please post any new questions and answers at ask.wireshark.org.

Hello, I just met a problem with WS Version 2.0.5 (v2.0.5-0-ga3be9c6 from master-2.0), on win 7 (6.1 numéro 7601: Service Pack 1). It stopped running (closed the WS window without any message) while I asked to open a capture file. Same problem at hexdump file opening. What hapenned ? Why ? Is there any solution ? Best regards,

H. Rogues

asked 16 Aug '16, 05:54

hrogues's gravatar image

hrogues
21113
accept rate: 0%


Possibly this bug. Do you have Dell Backup and Recovery installed?

permanent link

answered 16 Aug '16, 06:36

grahamb's gravatar image

grahamb ♦
19.8k330206
accept rate: 22%

Thank you graham. No more problem since I uninstalled Dell Recovery and Backup.

(16 Aug '16, 07:23) hrogues

If an answer has solved your issue, please accept the answer for the benefit of other users by clicking the checkmark icon next to the answer. Please read the FAQ for more information.

(16 Aug '16, 07:57) grahamb ♦
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×91
×23
×9
×2

question asked: 16 Aug '16, 05:54

question was seen: 1,083 times

last updated: 16 Aug '16, 07:57

p​o​w​e​r​e​d by O​S​Q​A