This is our old Q&A Site. Please post any new questions and answers at ask.wireshark.org.

my wireshark sniffer does not capture ssl/secure packets... searching packets for ssl or tcp.port == 443

gives nothing... any tip, to check/repair it? Interface is correct (only wifi have wep g)... also logged in Paypal and Gmail, but nothing...

asked 08 Sep '11, 08:22

lse123ws's gravatar image

lse123ws
6224
accept rate: 0%


If you're capturing on an encrypted (if you want to call a WEP connection encrypted, it's more of an obfuscation nowadays :-)) you might not see anything useful until you decrypt the traffic, provided you have access to the encryption keys. I guess that's also why the filters do not match anything - because stuff is still encrypted.

permanent link

answered 08 Sep '11, 15:36

Jasper's gravatar image

Jasper ♦♦
23.8k551284
accept rate: 18%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×319
×69
×8

question asked: 08 Sep '11, 08:22

question was seen: 2,811 times

last updated: 08 Sep '11, 15:36

p​o​w​e​r​e​d by O​S​Q​A